top of page

Velkommen campingejer

Lasse Sörenson -Saxnäs camping

Saxnäs camping er en familievirksomhed, der drives af Sörenson-familien med Catrin og Lasse i spidsen. Lasse har arbejdet på Saxnäs siden 1989 og siden 1997 driver de campingpladsen helt under deres egen kontrol. I området finder du over 500 campingpladser og 42 hytter.

Saxnäs camping har brugt CamperClean i over to år og var en af ​​de første i Sverige, der kom i kontakt med det nye koncept.

- Jeg tror, ​​vi var en af ​​de første i Sverige, der var klar til installationen og dermed kunne tilbyde vores gæster en ekstra service. Alle synes virkelig, at manuel tømning er, for at sige det stumt, modbydeligt. Så hvorfor ikke tilbyde en service, der er sanitær og miljøvenlig på samme tid, siger Lasse Sörenson.

For personalet på campingpladsen har den nye teknologi en klar fordel i form af mindre rengøring, et friskere arbejdsmiljø og sparer vand.

- Udstyret tager sig af sig selv. Der er meget lidt vedligeholdelse og doser lige så meget som nødvendigt for at rengøre. Den rigtige mængde vand og tilsætningsstoffer gør det miljøvenligt og frisk for besøgende, siger Lasse.

4_saxnas_camping_panorama.jpg

Når sæsonen starter, vil Saxnäs Camping tilbyde en slags minitræning for alle interesserede i CamperClean. Hvis nogen er usikker, kan du få en demonstration og besvare alle deres spørgsmål.

- Det er meget let at bruge maskinen og brøndene, og vi har altid en hurtig gennemgang med alle, der tjekker, hvordan systemet fungerer, og hvor vores to maskiner er placeret. Men for dem, der vil vide lidt mere eller føler sig usikre, vil vi nu tilbyde små minikurser i fremtiden, når sæsonen starter.

 

Efter at have brugt CamperCleans produkter i et par sæsoner, er Lasse Sörenson utvivlsomt positiv til den service, dette indebærer for de besøgende.

 

- Hvis vi får et besøg fra campister fra resten af ​​Europa, er det en selvfølge at være i stand til at tilbyde en sanitær service, når der tømmes. Vores svenske besøgende begynder nu at vænne sig til tjenesten, og indtil videre har jeg ikke hørt nogen klage, og vi føler, at det er en merværdi for besøgende, men også for os som ejer af campingpladsen. Vi sparer tid og penge, samtidig med at vi er bedre for miljøet og mere hygiejniske for brugeren. Jeg vil bestemt anbefale andre campingpladser at bruge CamperClean, afslutter Lasse Söreson.

bottom of page