top of page

Velkommen campingejer

Lotta Unosson -Kapellskärs camping

Beliggende i Riddersholm Nature Reserve besøger vi Kapellskärs campingplads. . Et naturskønt område med Ålandshavet som sin nærmeste nabo. Området beundres bedst med båd, kano eller på cykel, som du kan leje på campingpladsen.

I de sidste tre år har Kapellskärs campingplads været ejet af Lotta Unosson og Peter Andersson. der så udviklingsmulighederne med campingpladsen og især på bobilsiden.

Camping ägare

- Vi har foretaget en stor investering i bobiler og alt hvad det betyder. At udvikle de sanitære tjenester, vi så som en selvfølge at opretholde og forbedre vores kundetilfredshed. Da vi begyndte på udkig efter gode løsninger, læste vi om fordelene ved CamperClean og kontaktede Max. Vi investerer meget i bæredygtighed og renlighed, fordi vi ved, at det er vigtigt for vores gæster.

Kapellskärs camping har valgt at medtage gebyret for tømning i campinggebyret og fjernet alle manuelle tømningsmuligheder, som gæsterne har værdsat.

 

- Da vi brugte traditionelle dræningsløsninger, måtte vi rengøre rummet 10 gange om dagen. Men nu behøver vi ikke bruge unødvendig tid på den type rengøring, men vi kan koncentrere os om at holde rent og pænt på resten af campingpladsen og betjene vores kunder på andre måder, siger Lotta Unosson.

Kunder sætter pris på initiativet til at erhverve en CamperClean og bliver mødt af positive opkald. De fleste lægger vægt på positive aspekter som at være miljøvenlige, moderne, fleksible og hygiejniske.

 

- Når gæsterne tjekker ind, har vi en gennemgang af, hvad vi tilbyder på campingpladsen, og at vi nu automatisk tømmer tanken. Vi vil gerne have, at vores gæster kontakter os, hvis de har spørgsmål til, hvordan tømningen fungerer, eller hvis noget skulle gå galt. Så er vi hurtigt på plads og forklarer og viser.

 

Lotta anbefaler virkelig investeringen i CamperClean og fremhæver tre aspekter, som både ejere og gæster sætter pris på:

·      Kundefordel - Det er let og praktisk for gæsten at rengøre.

·      Hygienisk - Gæsterne og personalet behøver ikke at komme i kontakt med bakterier.

·      Bæredygtighed - Campingpladsen sparer vand og bruger kun biologiske stoffer til rengøring.

bottom of page