top of page

Velkommen Campinggaest

Leif Klaar

Leif Klaar er en ægte veteran, når det kommer til camping med hans 30 år i denne vidunderlige livsstil. Som så mange andre campister var CamperClean en nyhed, da den dukkede op i Leifs bopæl. Efter mange manuelle tømninger havde Leif stødt på de udfordringer, der følger med denne traditionelle måde. Lugt, bakterier og kontakt med kassettens indhold var ikke noget, der tiltrakkede, men det skulle gøres.

IMG_6192_edited.jpg

-Da jeg først kom i kontakt med CamperCleen, spekulerede jeg naturligvis på, hvad det var for en maskine, og hvad det gjorde. Efter den første brug blev jeg solgt. Det er virkelig nemt at bruge, bare at indsætte kassetten og lade maskinen udføre jobbet,  siger Leif Klaar.

 

Campingpladsens ejere har fjernet alle manuelle tømningsmuligheder og overladt tømningen til CamperCleen, hvilket betyder, at Leif nogle gange kan flytte ind og hjælpe ved den første tømning.

 

- Maskinen er nem at bruge, men selvfølgelig er der nogle, der vil have hjælp første gang, og så hjælper alle sammen. Efter den første brug kan alle bruge det selv, og et par tryk på knappen så starter tømningen, siger Leif.

 

 Når Leif taler med de andre gæster om CamperCleen, hører han næsten positive kommentarer om den miljøvenlige tømningsmetode.

 

- Når campisterne har brugt maskinen et par gange, ønsker de fleste ikke at gå tilbage til manuel tømning. Let at bruge, hygiejnisk, og det er bedre for miljøet. Campingpladsen fjerner mindre vand, og kun mikrobiologiske midler bruges, når kassetten er tømt og skyllet.

 

Jeg vil bestemt anbefale CamperCleen, siger Leif Klaar.

bottom of page