top of page

Velkommen Campinggaest

Stefan Larsson

Stefan Larsson er en erfaren autocamper med mange besøg på campingpladser, sportsbegivenheder og pladser rundt omkring i landet og har siden 2012 været en lang tid bosat på Saxnäs Camping i Öland.

- Jeg har camperet i forskellige runder siden jeg var 27 år, og nu har jeg passeret onkel, smiler Stefan. Campinglivet har udviklet sig og bliver mere og mere behageligt og behageligt hele tiden. Lejrværterne føler jeg er mere serviceorienteret over for os som gæster og vil virkelig hjælpe.

Skärmavbild 2020-01-28 kl. 14.20.40.png

Ifølge Stefan er det ikke kun de ansatte på campingpladserne, der har udviklet deres respons, men også besøgende selv over for hinanden.

- I fortiden følte jeg, at gæster ikke hjalp hinanden, hvis du for eksempel så en familie med børn, der var begyndere, men nu hjælper alle, og stemningen blandt vores besøgende er steget markant, hvilket er åbenlyst positivt, siger Stefan.

 

Stefan med sin erfaring med camping har foretaget en anden søgning, og det er vigtigt, at komforten på de fleste campingpladser er blevet øget. Dette er noget, som moderne besøgende kræver, og noget, der bliver vigtigere i en stadigt stigende konkurrence.

 

- At stå og klædes i et rum er ikke noget, som nogen vil gøre på deres ferie, og jeg tror dybest set, at alle, der har testet en CamperClean, ikke ønsker at gå tilbage til en manuel tømning igen. At have det behageligt, tænke på miljøet og holde det frisk omkring det bliver mere og mere vigtigt for campingpladserne sammen med responsen og aktiviteterne, siger Stefan.

bottom of page