top of page

Om os

CamperClean Innovative løsninger til campinglivet.

Vi hos CamperClean ønsker at deltage i og udvikle den skandinaviske campingbranche, efter mange år i branchen har vi tilegnet os en unik ekspertise og ønsker at gøre hverdagen lettere for både campingejeren og campinggæsterne med ny teknologi, miljøvenlig, enkel og holdbare løsninger. Vi glæder os over input til, hvilke behov der er i branchen, og til hvordan vi kan udvikle os til at løfte campingbranchen til nye niveauer og gøre den mere attraktiv for både nye og erfarne campister. Vi vælger at investere store dele af vores overskud i og videreudvikle produkter og services, som vi kan tilbyde dig. CamperClean arbejder altid med miljøvenlighed som en prioritet, når vi vælger produkter skal det være holdbart, miljøvenligt og enkelt.
CamperClean i Norden

I sommeren 2017 var Max på campingferie med sin familie i Tyskland, hvor han fandt noget, der ændrede hele hans campingliv, han havde sit første møde med CamperClean!

Han var nysgerrig og lidt skeptisk i starten, men efter at have prøvet det var han solgt på ideen.
Kunne der virkelig være en maskine, der fjernede det møgarbejde, som ingen ønsker? Ja det gjorde det og det virker!

 

Da ferien var slut, kontaktede Max CamperClean i Tyskland og fik bureauet til salg af CamperClean i Norden. I oktober 2017 blev CamperClean Sverige AB startet.


Max viste maskinen på udstillinger for campingbranchen i Sverige, og de var imponerede, men skeptiske i starten. Da de så den i drift og prøvede den, kom ordrerne også, for hvem vil ikke udvikle branchen til det bedste, det kan være, og give deres gæster en lykkelig afslutning på deres ferie.


Det tog ikke lang tid, før CamperClean Sverige etablerede sig på markedet som en komplet
udbyder af serviceløsninger til campinglivet og campingbranchen.

Med hurtig og automatisk tømning af kassetter og tanke, tilpasselige og moderne elmaster samt mobile og fleksible servicehuse som nogle af hovedgrupperne vi leverer.

Camperclean har taget skridtet ind i hele Norden, vi er nu i Sverige, Norge, Danmark og Finland.

Trenden med at holde ferie hjemme "Staycation" betyder, at en helt ny målgruppe er begyndt at campere, hvoraf nogle har øget krav til komfort.

Den nye målgruppe stiller højere krav til miljø, hygiejne og service.

Vores produkter opfylder disses ønsker på den bedst mulige måde.

Personal

CEO/SELGER

MAX ERHAGEN

max@camperclean.se

Tel: +46709268191

bottom of page