Nye pladser i Jönköping !

July 16, 2019

Nu er CamperClean-stationen med den tilhørende dræningsbrønd installeret og klar, maskinen og brønden er placeret på Din autocamper i Jönköping, som er den første i Sverige af alle bobilforhandlere, der installerer en CamperClean.

 

Lars, der er administrerende direktør og grundlægger, siger: - Det var ikke en vanskelig beslutning, mine kunder har ofte påpeget, at der skulle være enkle tømmestationer centralt i Jönköping, og da jeg fik min idé om at bygge en bobil i byen var valget af en CamperClean indlysende, det er super smart at bare indsætte kassetten så vent et par minutter, så er alt klart, tømt, skyllet og fyldt.

 

Miljøaspektet er vigtigt for mig, maskinen doserer et mikrobiologisk middel, der er godt for dyr og natur, i modsætning til alle kemikalier, som mange mennesker bruger i dag. Der vil også være en dræning på stedet beregnet til gråt vand, der skylles automatisk, når man kører derfra.

 

 En glad Lars Lundgren CEO og grundlægger Din Husbil i Jönköping. 

 

 

 

Dela på Facebook
Dela på Twitter
Please reload

Just nu

Ystad Camping er nu i gang!

April 9, 2020

1/10
Please reload

Senaste inlägg

31 Oct 2019

20 Jun 2019

Please reload

Arkiv
Please reload

Sök efter tagg