top of page

Nye pladser i Jönköping !


Nu er CamperClean-stationen med den tilhørende dræningsbrønd installeret og klar, maskinen og brønden er placeret på Din autocamper i Jönköping, som er den første i Sverige af alle bobilforhandlere, der installerer en CamperClean.

Lars, der er administrerende direktør og grundlægger, siger: - Det var ikke en vanskelig beslutning, mine kunder har ofte påpeget, at der skulle være enkle tømmestationer centralt i Jönköping, og da jeg fik min idé om at bygge en bobil i byen var valget af en CamperClean indlysende, det er super smart at bare indsætte kassetten så vent et par minutter, så er alt klart, tømt, skyllet og fyldt.

Miljøaspektet er vigtigt for mig, maskinen doserer et mikrobiologisk middel, der er godt for dyr og natur, i modsætning til alle kemikalier, som mange mennesker bruger i dag. Der vil også være en dræning på stedet beregnet til gråt vand, der skylles automatisk, når man kører derfra.

En glad Lars Lundgren CEO og grundlægger Din Husbil i Jönköping.

Just nu
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter tagg
Följ oss här
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Social Icon
bottom of page